12 Şubat 2012 Pazar

Atarsan 8'i Cezasına Katlanırsın


Sadece 4 galibiyet almış Barcelona bu sezon deplasmanlarda. Bu maçı kazansa Real Madrid'e küçük bir stres yaşatırdı yarın ki Levante maçı öncesi ama olmadı. Bu kez Osasuna atakları ender gelişmedi. Zemin kötü, hava soğuk, Barca dondu sahada, özellikle ilk yarıda. Xavi ve Inıesta'nın yanında oturması Guardiola'nın hedefini belirlemiş. 3.Şampiyonlar Ligi zaferini kazanmak istiyor. Belki de ayrılacak sezon sonu Barcelona'dan. Kazanırsa ala. Valla Sir Alex Ferguson yıllardır bekliyor o unvanı. O yüzden o kadar kolay değil. Öte yandan dar kadro bende iyidir diyordum ama bu sezon bokunu çıkardılar. Daha önce de defalarca yazdığım gibi David Villa'nın eksikliğini çok arıyorlar. Bugün de Fabregas'a bir santrafor vuruşu fırsatı geldi son dakikada yine yapamadı. 2 hafta önce de yapamamıştı. Ocak döneminde en kötü ülke içinden birini alabilselerdi şimdi belki daha rahat olurlardı. Yeni gençleri çıkarmaya çalışıyor Guardiola ama lig elden yavaş yavaş kayıyor.

Yarın Levante'yi yenerse Real Madrid, fark 10'a çıkacak. Çok hafta var daha önümüzde ama Mourinho atı kamçılamaya devam ediyor. Takımına tek bir şey söylemiş: "Durmadyın, kazanın". O yüzden bu farkı yakalarlarsa kolay bırakmazlar. Sonuçta şu 2 hafta ligin kaderi iyice belli olabilir Barcelona cephesinde. Önce içeride Kral Kupası'nda eledikleri Valencia ardından da Atletico Madrid deplasmanı. Zor işleri. Artık medyada verir gazı Madrid'e. Şampiyon ilan eder özellikle Katalan medyası ama Mourinho yemez. Chelsea'de yemedi, Inter'de yemedi burada da yemez diye düşünüyorum.

1 yorum:

ahmet bulut dedi ki...

bora abi aklıma ( bursa ibb )maçı geldi ilk maçta ertugrul sağlam 5 0 dan sonra saldırın saldırın demişti ve 6 0 bitmişti maç ama ikinci macı belediye almıştı az daha şampiyonluğu gidiyodu bursanın iyi noktaya parmak basmışsın tebrıkler saygılar abi