3 Eylül 2011 Cumartesi

Marca, La Liga'nın Falına Baktı


Marca, internet sitesinden yaptığı ve 109.708 kişinin katıldığı oylamada ''sezon sonu ne olur?'' sorusunun cevabını aldı. Oylamada Barcelona yine zirvede. Katalanlar, oylamaya göre üst üste 4.şampiyonluğuna ulaşacak. %63'e %37'lik üstünlük sağlamışlar. Valencia (23.9%) ve Athletic Bilbao (18.8%) oyla Şampiyonlar Ligine giden diğer takımlar. Villarreal (18.6%) ve Seville (15.7%) ise Avrupa Ligi'ne gider tahmininde bulunulmuş. Granada (22,7%), Zaragoza (17,3) ve Rayo (17%) ile 2.ligin yolunu tutar diyenler. Gol kralı kim olur sorusunda ise bu kez ibre terse dönmüş. Cristiano Ronaldo (63.3%) ile ilk sırada. Messi (28.6%) ile 2., Atletico Madrid'in yeni transferi Falcao da (3%)ile 3.sıradan kafayı sokmuş. En iyi kaleci ödülünde ise Víctor Valdés (62.6%), Iker Casillas (43.4%) ı geride bırakmış. En iyi teknik adam sırlamasında Mourinho'yu motive edecek bir sonuç var. Pep (54%) ile Portekizliyi (34.5) geride bırakmış. Listenin sürpriz ismi ise eski Realli, Malaga'nın teknik direktörü Manuel Pellegrini (4.8%). Yılın en iyi transferi olarak Cesc Fabregas gösterilmiş. Falcao 2., Coentrao ise 3.sırada yer almış. Sezon sonunda bu yazıyı bir hatırlayarak karşılaştırma yaparız. Umarım Marca yanılır da Real Madrid'i zirvede görürüm. O kadar da objektif olamam kimse kusura bakmasın:)

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

özetler ne kadar bilgi verir emin değilim ama rayo vallecanonun bu yıl düşeceğini sanmıyorum. bence geçen yılki sociedad gibi çok ilginç sonuçlar alacaklar. Bilbao karşısında hücumda çoğalmalarını beğendim. tabii özetlerden gördüğüm kadarıyla.

Granada rezaletti eğer yeni transferler yapmadılarsa işleri çok çok zor. helede o oyun yapısıyla. barca real biraz kassalar onları 10luk yaparlar.