16 Ocak 2011 Pazar

Adı yine Ali Sami Yen mi olsun?


Dünya medyasının önemli gazetelerinin internet sitelerinde bu fotoğraf yer alıyor. Türk Telekom Arena muhteşem görüntüsüyle huzurlarınızda. Galatasaray'a hayırlı olsun. Öte yandan uzun yıllar birlikte çalıştığımız sevgili ağabeyimiz Oğuz Tongsir de bugün Facebook'ta stadın isminin yine ''Ali Sami Yen'' olması için bir kampanya başlattığını duyurmuş. İşte Oğuz ağabeyin sözleri: CUMHURİYET GAZTESİNDE BAŞLATTIĞIM " YENİ STADIN ADI ALİ SAMİ YEN'DİR" KAMPANYASI, CAMİADA BÜYÜK DESTEK TOPLADI. BAŞTA SAYIN İNAN KIRAÇ OLMAK ÜZERE, G.SARAYLI DUAYENLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM..ŞİMDİ SIRADA TARAFTARLAR VAR. HAYDİ, HEP BİRLİKTE: ORASI NE TELEKOM ARENA, NE ASLANTEPE, NE DE SEYRANTEPE..ORASI ALİ SAMİ YEN!
Destek vermek isteyenler Facebook'tan Oğuz Tongsir ile temasa geçebilir...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Devlet zaten bedavadan yaptı stadyumu ..Karşılığığınıda ıslıklanıp yuhalanarak fazlasıyla aldı..Türk Telekomda yüz milyon doları çerez parası olarak verdi zaten; stadın adıda Ali Samiyen olsun Telekomun parasınıda devler ödesin ..oh ne ala memleket

Era dedi ki...

Adsiz, bazi degerler para ile satilmaz

stadi devlet yaptiysa mecidekoyun ortasinda fistik gibi arazi aldi, tasinmaz mallar aldi. Telekom olayinda ise Ali Sami Yen Tur Telekom stadi olabilir gayette..