21 Temmuz 2011 Perşembe

Efsane Kadrolar-90'ların Kızılyıldız'ı...


futbolun büyüyen ekonomisinde ülke şartlarının da etkisiyle belki tekrar en büyük olamayacaklar ama Kızılyıldız da bir döneme damgasını vuran Avrupa'nın devlerini besleyen bir takımdı. Yugoslav ekolünün harikasında kimler yoktu ki o zamanlar. Prosinecki, Savicevic, Mihajlovic, Pancev ve daha birçokları. Sonradan ülkemize gelen Elvir Bolic de kenardan genç yıldız olarak oyuna giriyordu. Çok iyi kadroydu be.

5 yorum:

5ocak dedi ki...

Bir yanlisin var arkadasim 90'larin kizilyildizinda pandev yok darko pancev var. kendisi Kizilyildizda parladiktan sonra intere transfer olmustur. O kadronun en efsane oyuncusudur. Duzeltmek isterim

Saygilar

Guney

Beyzade dedi ki...

Sevgili 5 Ocak 1991'de Kızılyıldız Şampiyon Kulüpleri kazandığında bu 11'le oynuyordu genelde ve Pancev'de vardı.Galibiyeti getiren penaltıyı da Pancev atmıştı saygılar:)

5ocak dedi ki...

Tamam iste bende Pancev diyorum , Eger blogta yazdigin yaziyi okursan Pancev yazacagina Pandev yazmissin. Kizilyildiz tarihindde Pandev diye biri yok. Duzeltmen icin nukte yapmistim anlamamissin.. Pancev'in kim oldugunu gayet iyi biliyorum. Ayrica o sablonda hatali bir sey daha var. Snisa Mihajlovic hayati boyunca sol tarafta oynadi. Binic ise sag tarafta. Sanirim diziliste bir sikinti var. Hadi benden bu kadar. Yazindaki hatayi duzeltirsen baska sorun kalmaz.

Beyzade dedi ki...

5 Ocak çok pardon:)))Bende ısrar ediyorum ne var ki diye. Pandev'e süper bir geçiş yapmışım. Dizilişte Mihajlovic'in yeri konusunda haklısın ama Marca'dan aldığım için maalesef böyle. Teşekküerler uyarın için...

5ocak dedi ki...

Sorun degil arkadasim , yazilarini keyifle okuyoruz.

Saygilar

Guney