30 Ocak 2012 Pazartesi

Avustralya Açık

29 Ocak 2012 Pazar

Puan Farkı 7


Barcelona'nın da bir stop düğmesi var. 7 savunmacıyla çıkınca sahaya o pas trafiği olmadı. Abidal, Pique, Puyol, Dani Alves, Busquets, Mascherano ve Adriano. Geriye kalanlar; Messi, Xavi ve Fabregas. Eh yuh yani. Sanchez 2.yarı Pique'nin yerine girdi oyuna. Barcelona en vasat maçlarından birini oynadı. Yine de kazanabilirdi. Villarreal sadece anormal koştu, sadece açık kapamaya çalıştı. Buna rağmen 2 net pozisyonu var Katalanların. Gol olsa kayıpsız atlatabilirlerdi. David Villa dışında golcü özellikli oyuncuları yok. Bu da çok zorluyor. Fabregas'ın 2.yarıda altı pastan kaçırdığı golde orada bu işi az çok bilen bir adam olsa gol olabilirdi. Ama bu kadar kısıtlı kadroda bir noktada başa bela. Başka ülkelerde bunu yapabilirsin ama Barcelona, dar kadronun bokunu çıkardı bu sezon. Real Madrid, geniş kadronun avantajını iyi kullanıyor. Kaka ve 1-2 yıldız hariç öyle çok yüksek profilli oyuncusu yok ama her bölgenin iyi kötü bir alternatifi var. Barcelona bu yüzden şimdi 7 puan gerisinde Real'in. Maçın son anlarında oyuna giren Tello'yu çok beğendim. Barcelona'nın son anlarında ki pozisyonlarında hep bu gencin imzası vardı. Ama o da bir yere kadar tabii. Lig daha çok maç var ama bu tempoda Barcelona'yı sıkıntılı bir süreç bekliyor. Eğer sezon sonunda mutlu sona ulaşırlarsa ayrıca tebrik etmek lazım, bu kadar dar kadroyla başardıkları için.

28 Ocak 2012 Cumartesi

Futbol TV


28 Ocak Cumartesi
13:30 Kartalspor - Kasımpaşa (TRT 3)
14:45 Liverpool - Manchester United (NTV Spor)
16:00 Sakaryaspor - Boluspor (TRT 3)
16:00 Antalyaspor - Gençlerbirliği (Ligtv)
16:30 Bayern Münih - Wolfsburg (TRT Haber)
18:00 Botswana - Gine (Eurosport)
19:00 Bucaspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor (TRT 3)
19:00 Bursaspor - Galatasaray (Ligtv)
19:30 Köln - Schalke 04 (TRT HD)
20:00 Brest - PSG (Ligtv 3)
21:00 Real Madrid - Zaragoza (NTV Spor)
21:00 Gana - Mali (Eurosport)
21:00 Corinthians - Mirassol (Ligtv 2)
22:00 Lille - St.Ettienne (Ligtv 3)
23:00 Villarreal - Barcelona (NTV spor)
29 Ocak Pazar
13:00 Eskişehirspor - Orduspor (Ligtv)
13:00 KDÇ Karabükspor - Manisaspor (Ligtv 2)
13:00 Samsunspor - Büyükşehir Bld (Ligtv 3)
13:30 Giresunspor - Akhisar Belediyespor (TRT 3)
13:30 Çaykur Rizespor - Adanaspor (TRT 1)
13:30 Güngörenspor - Elazığspor (TRT 6)
13:30 Feyenoord - Ajax (S Haber)
15:30 Sunderland - Middlesbrough (NTV Spor)
16:00 Konyaspor - Kayseri Erciyesspor (TRT 3)
16:00 Ankaragücü - Trabzonspor (Ligtv)
16:00 Gaziantepspor - Sivasspor (Ligtv 2)
16:30 Mainz 05 - Freiburg (TRT Haber)
18:00 Arsenal - Aston Villa (NTV Spor)
18:00 Valenciennes - Ajaccio (Ligtv 3)
19:00 Karşıyaka - Göztepe (TRT 3)
19:00 Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu (Ligtv)
22:00 Rennes - Marsilya (Ligtv 3)
22:30 Malaga - Sevilla (NTV Spor)
30 Ocak Pazartesi
20:00 Kayserispor - Beşiktaş (Ligtv)
20:00 Denizlispor - Elazığspor (TRT 3)
22:00 Osasuna - Atletico Madrid (NTV Spor)
tribundergi.com

26 Ocak 2012 Perşembe

Barcelona:2 R.Madrid:2/Bu Kez Şanssızlık


Daha 1 hafta önce Barcelona'ya sahanda rezil bir futbol oynayıp yenileceksin, antrenmanda söz düelloları yaşanacak, Bilbao karşısında gözü karartacaksın ve sonra Nou Camp'ta sahaya çıkıp böyle bir futbol ortaya koyacaksın. Real Madrid bu yüzden dünyanın en büyük kulüplerinden. Bu yüzden Barcelona isterse 20 maç peş peşe kazansın, Real büyüklüğünden bir şey kaybetmiyor. Tersine çevir, Barcelona da aynı duruma düşse bu kelimeler aynen yer alacaktı yazıda. Son yılların açık ara en iyi 'El Clasico' su oldu. Ne isterseniz vardı. Real Madrid'in mutlak galibiyet ihtiyacı ve bunu başlangıca iyi yansıtması, seyrine doyum olmayan bir futbol ziyafeti verdi bize. Tabii Barcelona'nın ilk maçtaki avantajlı skoru ve son yıllarda Real Madrid karşısında ki ezici üstünlüğü biraz durgun başlamalarına sebep oldu ama yine de Real'in hakkını vermek lazım.

Bu kez son maçlarda ki ilk 20 dakika yerine agresif ve hücumu düşünen futbollarının süresini uzattılar ve Guardiola'nın sezon başında Süper Kupa'da korktuğu Real Madrid'i sahada gösterdiler. Mourinho, Bilbao karşısında denediği Mesut-Kaka ikilisini aynen sürdü sahaya. Takımın asist kralı Di Maria'nın yokluğunda ve skor dezaavantajı nedeniyle mecburdu böyle çıkmaya. Bizim çocuk yine mükemmel oynadı hafta sonu olduğu gibi. Hatta belki de geldiğinden bu yana en iyi 'El Clasico' performansını sergiledi. Ronaldo'ya yaptığı asist tam mesut etti izleyenleri. Brezilyalı ise ilk 15-20 dakika eski Kaka'ydı ama sonrasında yeni versiyonuna mahkum etti bizi. Çok top kaybederek ulan keşke bu top Mesut'a gelseydi dedirtti. Mourinho, ceza almayan Pepe'yi de sürerek sahaya çıkın dişinizi gösterin mesajını net vermiş oyuncularına. Tek itirazım Coentrao'ydu maç öncesi ama o da kendini aştı bugün. Marcelo'dan daha iyi savunma yapması tercih sebebi olmuş Mourinho'nun. Ama hücumda çok aradı Real, Brezilyalısını.

Dediğim gibi maça fırtına gibi başladı Real Madrid. Yediği gole kadar 4 net gol kaçırdı. Mesut'un vuruşunda Pinto'nun bakışları arasında top ağlarla buluşsa yıkılırdı ortalık ama olmadı, Dani Alves daha yakınından vurdu oldu. Futbolun adaletinin olmadığı bir gündü. Son 'El Clasico' lara baktığımda bu 'futbolun adaleti' deyimini kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. Barcelona'nın sürekli ezdiği maçlardan sonra Real Madrid ilk defa tam anlamıyla şanssızlığının kurbanı oluyordu. Bu yarıda en çok dikkatimi çeken Barcelona'nın ilk golünden sonra Ronaldo ile Casillas arasında ki diyalogtu. Portekizlinin ulan ilk topta hemen yiyorsun serzenişi vardı sanki kaptanına. Ya da İspanyol rejisi nedeniyle ben öyle sandım ama hakikaten o vuruşta ben bile yalandan uç bari diye bağırdım oturduğum yerden.

İkinci yarı başlarken ise aklımdan tek geçen maçın farka gideceğiydi. Real Madrid, klasik golü yedikten sonra şeker gibi dağılır diyordum ama olmadı. İlk yarıda ki gibi de tempo yoktu. Real Madrid'in ilk yarıda ki şanssızlığı 2.yarı biraz döndü. 4 dakika ara ile inanılmaz bir şekilde 2 gol buldu ve Barcelona'yı son yıllarda görmediğim kadar strese soktu. Bol pas yapan Barcelona'nın yerine son 15 dakika Xavi dahil ileriye dan dun vuran bir takım vardı. Real'in pili bitmese ve hakem son 15 dakika sapıtmasa belki de efsane skoru yakalayabilirlerdi. Ama olmadı. Ne kadar zorlandı desek de yine de kazanan taraf Barca oldu.

Bu İspanyol hakemler gerçekten çok kötü. Bugün de yine rezil bir hakem vardı sahada. Maçın havasına göre yönetti. 2-0'ken Diarra'yı atmadı, ne gerek var, Barcelona zaten önde diyerek. Sonra da Ramos'u komik bir şekilde 2.sarıdan attı ve son dakikada da bırak uzatmalarda ki uzatmayı tam 93.dakikada bitirdi maçı ki o 3 dakikalık sürede en az 1 dakika durmuştu oyun. Aman Diarra'yı atamadım ihale bana kalmasın mantığında son 10 dakika çıktı sahneye. Casillas da zaten içeri girerken hakeme "Dön sahaya, Barça'yla tura çık" demiş. Oyuncularda soyunma odasında Mourinho'ya "Burada kazanmak imkansız" demişler. Son dakikalalarda ki yönetimiyle çokta haksız değiller hani. Tabii birazda ilk defa bu kadar iyi oynamanın ve şanssızlığın getirdiği moral bozukluğu da var.

Maçın önemli karelerinden biri de Ramos'un oyundan çıkarken Mourinho'yla aralarında geçen diyalogtu. Ne söyledi bilinmez (belki de hafta içi Marca'da okuruz) ama buzların eridiğinin resmiydi bir anlamda. Neresinden bakarsak bakalım ilk maçtan sonra böyle bir 'El Clasico' izleyeceğimiz aklımın ucundan geçmezdi. Ligde rakibinin 5 puan önündeki Real, bu hafif geri dönüşle hem özgüvenini yeniden kazandı hem de basını susturdu. Mourinho da herhalde ne kadar önemli bir teknik adam olduğunu şu kriz anında oynattığı futbolla bir kez daha göstermiştir herkese. Gemi baya bir sallandı ama şimdi rotasını buldu. Limanın adı ise şampiyonluk.

23 Ocak 2012 Pazartesi

Mourinho Tepkisi


Barcelona mağlubiyetinin ardından basına sızdırılan İspanyol futbolcularla Mourinho atışmasını Aceto, "Real Madrid Kazanı" başlığıyla harika yazmıştı. Daha üstüne söyleyecek söz yok. Böyle bir bozgundan ve günlerdir Pepe ve Mourinho'ya yapılan saldırılardan sonra Real için Bilbao maçı sıkıntılı bir hal almıştı. Maça çıkarken de Barcelona'nın Malaga deplasmanında aldığı 4-1'lik galibiyetin haberi gerginliğin artmasına da yardımcı oldu. Mourinho da kolay kolay yapmadığı bir dizilişle çıktı sahaya. Madem öyle al sana böyle der gibiydi Portekizli. Okların hedefinde ki Pepe ve aylar sona formasına El Clasico ile kavuşan Carvalho kadroda yok. 11'de ki tek Portekizli Ronaldo. Coentrao yedeklerde. Çok mu defansif dediniz Barcelona maçında. Bilbao karşısında orta saha ve forvet şöyle; Kaka, Mesut, Xabi, Granero, Ronaldo, Benzema.

Daum'un Fenerbahçe'ye ilk gelişinde basının kendisini eleştirmesine kızıp çıkardığı abuk kadrolara benzedi Mourinho'nun da yaptığı. Hal böyle olunca oldukça zorlandı Real, oyunun başlarında. Bilbao öne geçti, 2-0 yapacak net pozisyonu akıl almaz bir şekilde kaçırdı. Marcelo ile beraberliği yakaladı Real ama özellikle Ronaldo çok sinirliydi. Kırmızı kart görmek için baya bir zorladı hakemi ama dünyanın en babası gelse bu gece çıkartmazdı kırmızıyı Ronaldo'ya. O ortamda sıkardı biraz. Daha sonra 2'yi bulunca rahatladı Madrid ve gerisi sezon başından bu yana bilindik hikaye. Kabus gibi çöktü Real, rakibinin üzerine. Mourinho da basınla olan düellosunu El Clasico'da olmasa da bir kez daha kazandı sahada. Sezon sonunda özellikle lig şampiyonluğu gelmezse Mourinho'nun karizması fena çizilecek. Kazanamadığı El Clasico'lar solda sıfır kalacak. Ama bir de kazanırsa...

20 Ocak 2012 Cuma

Futbol TV


20 Ocak Cuma
20:00 Antalyaspor - Beşiktaş (Ligtv)
20:00 Gaziantepspor - Mersin İdman Yurdu (Ligtv 2)
21:30 B.Mönchengladbach - Bayern Münih (TRT HD)
21 Ocak Cumartesi
13:00 Büyükşehir Bld - Manisaspor (Ligtv)
13:00 Samsunspor - Orduspor (Ligtv 2)
13:30 Kayseri Erciyesspor - Bucaspor (TRT 3)
14:45 Norwich City - Chelsea (Ligtv 3)
16:00 Bursaspor - Sivasspor (Ligtv 2)
16:00 KDÇ Karabükspor - Trabzonspor (Ligtv)
16:00 Elazığspor - Kartalspor (TRT 3)
16:30 Schalke 04 - Stuttgart (TRT Haber)
17:00 Fulham - Newcastle United (Ligtv 3)
19:00 Fenerbahçe - Kayserispor (Ligtv)
19:00 Kasımpaşa - Konyaspor (TRT 3)
19:30 Kaiserslautern - Werder Bremen (TRT HD)
19:30 Bolton - Liverpool (Ligtv 3)
21:00 Real Sociedad - Atletico Madrid (NTV Spor)
22 Ocak Pazar
13:00 Osasuna - Valencia (NTV Spor)
13:30 Boluspor - Giresunspor (TRT 1)
13:30 Akhisar Belediyespor - İstanbul Güngörenspor (TRT 3)
13:30 TKİ Tavşanlı Linyitspor - Sakaryaspor (TRT 6)
15:30 Manchester City - Tottenham Hotspur (Ligtv 2)
16:00 Ankaragücü - Gençlerbirliği (Ligtv)
16:00 Adanaspor - Karşıyaka (TRT 3)
16:30 Hamburg - Borissia Dortmund (TRT Haber)
18:00 Arsenal - Manchester United (Ligtv 2)
18:30 Bayer Leverkusen - Mainz (TRT HD)
19:00 Eskişehirspor - Galatasaray (Ligtv)
19:00 Göztepe - Denizlispor (TRT 3)
19:00 Malaga - Barcelona (NTV Spor)
22:30 Real Madrid - Athletic Bilbao (NTV Spor)
23 Ocak Pazartesi
20:00 Gaziantep BŞB - Çaykur Rizespor (TRT 3)
tribundergi.com

19 Ocak 2012 Perşembe

Adresim Aynı El Clasico Aynı


Kayahan'ın bu şarkısını bilse Madrid müdavimleri mırıldanırlar mıydı bilmem ama insanı yazmaktan sıkan aynı senaryo yaşandı bir kez daha Bernabeu'da. Maç öncesi Hamit ve Carvalho ilk 11'de haberi bana Mustafa Denizli'nin kimsenin akıl sır erdiremediği derbi kadrolarını hatırlattı. O da böyle tahmin dışı işlere imza atar, kazanırsa büyük hoca olurdu. Bugün Mourinho'nun yaptığı da biraz o hesaptı. Elinde bu kadar geniş bir kadro varken geçen sene tutan formülden yola çıkıp Pepe'yi orta sahaya yanına Diarra dizilişiyle baltalar elimizde şarkısını söyletti takımına. Takımın 2 maestrosundan özellikle Mesut'un oynamaması neden diye sordurdu. Benzema, Higuain ve Ronaldo ileride. Pepe'yi orta sahada oynattığı için 3 forvetle makyaj mı yapmak istedi bilmiyorum ama sade haliyle daha güzeldi Real Madrid. Ligin ilk yarısında 3-1 kaybederken bile alkışlanan bir futbol ortaya koymuş, şanssızlıktan yakınır bir haldeydi sadece. Büyük teknik adamlarda farklı şeyler yapma hevesi oluyor bazen. Mourinho da geçen sezonkine benzer bir dizilişte çıktı sahaya ama tabelada kazanan taraf değişmedi.

İlk gol bulundu, sahada sertlikle Barcelona durdurulmaya çalışıldı ama özellikle Ronaldo'nun sakatlanması belki de yaratıcılıktan uzak bu planın yatmasına sebep oldu. Portekizli sağlam olsa belki de ilk yarı hiç hak etmemesine rağmen Madrid 2'yi bulacak ve kendini rahatlatan sonucu alacaktı. Real Madrid'in kazanmasını istiyorum ama böyle değil. İlk yarı bittiğinde Real Madrid'in tek şutunun gol olması ki bunda Pinto'ya da teşekkür etmeleri gerek hiçbir Real Madridliyi memnun etmemiştir. Rakibin senden son 3 yılda çok önde bunu kabul etmen gerek. Barcelona'yı devirmek için de son 3 yılda her şeyi denedin, olmadı dimi. Oyna ilk yarıda ki gibi yine mağlup ol ama alkışlan maç sonunda. Savunma yapıyorum diyorsun. Duran toptan attığı gol son 5 yılda 5'i geçmeyen Barcelona'dan kornerden gol yiyorsun. 2.gol ise maç başından bu yana tutmayan ofsayt taktiği yüzünden. Ki bunlardan birinde yan hakem sırf Sergio Ramos elini kaldırdı diye çekti bayrağı, ofsaytla alakası yoktu.

Maç boyunca tekme üzerine tekme. Pepe'ye alıştık artık. Çok sevdiğim bir oyuncu ama artık bokunu çıkardı çirkinliklerinin. Özellikle Messi'nin eline bastığı pozisyonda oha dedirtti. Carvalho'yu zaten yıllardır biliyoruz. Coentrao'yu da görünce ulan bu Portekiz'den bir tane akıllı uslu adam çıkmaz mı diyor insan. Yok çıkmıyormuş. Hoş Barcelona'da da çirkin yok ama aktör çok fazla. Busquets'in Oscarlık performansları bu akşam da devam etti. Barcelonalı futbolcular en ufak bir olayda hakemin yanında çirkefleşiyor ama adamların mazereti var kardeşim, top oynuyorlar. Sen hem oynamıyorsun hem pislik yapıyorsun, olmaz böyle.

Mourinho 1-1'den sonra Mesut ve Callejon'u aldı oyunna ama takımın ritmi bozulmuştu bir kere. En son ne zaman rakip filelerini havalandırdığını hatırlamadığım Abidal'in golü ise turu 2.maça bırakmadı. Bu sonuçtan sonra tek umudum Kral Kupası'nın moral bozukluğunun lige yansımaması. Çünkü Real Madrid'in Barcelona hegemonyasına son vermesi onları 2-3 kere yenmekle değil kazanacağı bir şampiyonlukla olacak. Şimdi bu avantaja fazlasıyla sahip. Neler olacağını ise bekleyip göreceğiz.

15 Ocak 2012 Pazar

13 Ocak 2012 Cuma

Lefter Küçükandonyadis (1925-2012)


Nur içinde yat Ordinaryus...

Futbol TV


14 Ocak Cumartesi
13:30 Giresunspor - Sakaryaspor (TRT 3)
13:30 Lazio - Atalanta (Euro Futbol)
16:00 Gençlerbirliği - Eskişehirspor (Ligtv)
17:00 Liverpool - Stoke City (Ligtv 2)
17:00 Chelsea - Sunderland (Ligtv 3)
19:00 Galatasaray - KDÇ Karabükspor (Ligtv)
19:00 Göztepe - Kartalspor (TRT 3)
21:00 Mallorca - Real Madrid (NTV Spor)
21:45 Catania - Roma (Euro Futbol)
22:00 Montpellier - Lyon (Ligtv 2)
22:00 PSG - Toulouse (Ligtv 3)
23:00 Valencia - Real Sociedad (NTV Spor)
15 Ocak Pazar
13:00 Sivasspor - MKE Ankaragücü (Ligtv)
13:00 Orduspor - Büyükşehir Bld (Ligtv 2)
13:00 Atletico Madrid - Villarreal (NTV Spor)
13:30 Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor (TRT 3)
13:30 Elazığspor - Konyaspor (TRT 1)
13:30 Kayseri Erciyesspor - Tavşanlı Linyitspor (TRT 6)
16:00 Mersin İdman Yurdu - Antalyaspor (Ligtv 2)
16:00 Trabzonspor - Samsunspor (Ligtv)
16:00 Gaziantep BŞB - Karşıyaka (TRT 3)
16:00 Juventus - Cagliari (Euro Futbol)
18:00 Swansea City - Arsenal (Ligtv 3)
19:00 Beşiktaş - Bursaspor (Ligtv)
19:00 Kasımpaşa - Bucaspor (TRT 3)
21:45 Milan - Inter (Euro Futbol)
22:00 Barcelona - Real Betis (NTV Spor)
22:00 Marsilya - Lille (Ligtv 3)
16 Ocak Pazartesi
20:00 Manisaspor - Fenerbahçe (Ligtv)
20:00 Kayserispor - Gaziantepspor (Ligtv 2)
20:00 Adanaspor - Denizlispor (TRT 3)
22:00 Wigan Athletic - Manchester City (Ligtv 3)
tribundergi.com

10 Ocak 2012 Salı

The Legend Is Back


Arsenal'de zirve yaptığı 2000'lerin başında İngiltere'de ki menajerlerin korkulu rüyasıydı Thierry Henry. Fransız yıldızı, savunulamaz, durdurulamaz olarak tanımlıyor ve onu engellemenin tek yolu olarak dua etmeyi öneriyorlardı. O Henry, sonrasında ayrıldı çok sevdiği Arsenal'den. Artık gençleşen Londra kulübünde aldığı ücret de fazla olunca dünya devi Barcelona'nın yolunu tuttu. İspanya'da Arsenal günlerini biraZ arattı belki ama stilinin cuk oturduğu katalan kulübünde yine de dişlinin önemli parçalarından biri oldu. Tecrübesiyle birçok maçta kalitesini gösterdi. Nasıl Raul'u Real Madrid forması dışında bir takımda gördüğümde içime sindiremiyorsam Henry'nin Barcelona günleri de benim için öyleydi. Sonrasında da New York Red Bulls'a gitti. Ama şimdi çok sevdiği kulübüne manşetlik bir dönüş yaptı Henry.

Gervinho ve Chamakh'ın Afrika Uluslar Kupası'nda oynayacak olması nedeniyle Wenger, akıllıca bir hareketle 2 aylığına kiraladı Fransızı. O da neden Arsenal efsanesi olduğunu hemen kanıtladı ilk maçında. FA Cup'ta Leeds United'ı 1-0 yendikleri maçta tek golü attı oyuna sonradan girerek. Yıllardır bu kadar sevinmemişti belki attığı bir gole. Neredeyse tüm sahayı dolaştı, babası gibi sevdiği Wenger'e sarıldı, yeniden mutlu oldu. Daha önce Arsenal'i izleme sebebimdi Henry. Tabi Bergkamp ile birlikte. Şimdi yine bir sebebim olacak Arsenal maçlarını izlemek için.

7 Ocak 2012 Cumartesi

Futbol TV


7 Ocak Cumartesi
13:00 Bursaspor - Mersin İdman Yurdu (Ligtv)
14:30 Birmingham City - Wolves (NTV Spor)
16:00 Büyükşehir Bld - Trabzonspor (Ligtv)
19:00 Samsunspor - Galatasaray (Ligtv)
21:00 Real Madrid - Granada (NTV Spor)
23:00 Malaga - Atletico Madrid (NTV Spor)
8 Ocak Pazar
13:00 Manisaspor - Orduspor (Ligtv)
13:00 KDÇ Karabükspor - Gençlerbirliği (Ligtv 2)
15:00 Manchester City - Manchester United (NTV Spor)
16:00 Eskişehirspor - Sivasspor (Ligtv)
16:00 Antalyaspor - Kayserispor (Ligtv 2)
19:00 MKE Ankaragücü - Beşiktaş (Ligtv)
19:00 Villarreal - Valencia (NTV Spor)
22:30 Espanyol - Barcelona (NTV Spor)
9 Ocak Pazartesi
20:00 Fenerbahçe - Gaziantepspor (Ligtv)
21:45 Arsenal - Leeds United (NTV Spor)
tribundergi.com

3 Ocak 2012 Salı

Futbol TV


3 Ocak Salı
18:00 Trabzonspor - Manisaspor (Ligtv)
18:00 Kayserispor - Bursaspor (Ligtv 2)
18:00 Sivasspor - KDÇ Karabükspor (Ligtv 3)
20:30 Galatasaray - Büyükşehir Bld (Ligtv)
20:30 Mersin İdman Yurdu - Ankaragücü (Ligtv 2)
22:00 Manchester City - Liverpool (Ligtv 3)
23:00 Real Madrid - Malaga (TRT 3)
4 Ocak Çarşamba
18:00 Orduspor - Fenerbahçe (Ligtv)
18:00 Gençlerbirliği - Samsunspor (Ligtv 2)
20:30 Beşiktaş - Eskişehirspor (Ligtv)
20:30 Gaziantepspor - Antalyaspor (Ligtv 2)
22:00 Newcastle United - Manchester United (Ligtv 3)
23:00 Barcelona - Osasuna (TRT 3)
5 Ocak Perşembe
23:00 Valencia - Sevilla (TRT 3)

Ahmet İçin...


Ahmet kardeşimize yardımlarınız için resimdeki hesap numaralarını kullanabilirsiniz.